Szolgáltatásaink:

- Épület klímák
-
Autó klímák
-
Autóbusz klímák
-
Mezőgazdaságigép klímák
-
Lakókocsi és lakóautó klímák
-
Raktérhűtők
-
Hűtőládák
-
Állófűtések
-
Fóliák
-
Tolatóradarok

Cégünk a siófoki Adra Center Klímaszerviz minden felsorolt típusú berendezés értékesítését és beszerelését, javítását, karbantartását vállalja garanciával.

Épület klímák:
Lakások, irodák, vendéglátó egységek (szállodák, panziók, éttermek) klimatizálása garanciával. Vállaljuk minden típusú és márkájú klímaberendezés javítását, karbantartását és fertőtlenítését.
Ideális hőmérsékleten a nyári forróságban is kellemesen érezheti magát lakásában. Kollégái szívesebben dolgoznak az irodában, és éttermében vagy szálláshelyén is több vendég fordul majd meg.

 

 

Autó klímák:
Vállaljuk klímaberendezések értékesítését, beszerelését minden típusú gépjárműbe. Továbbá vállaljuk bármilyen típusú autóklíma javítását, karbantartását.
Manapság a megváltozott éghajlati viszonyok miatt nyáron már elviselhetetlen egy utazás légkondicionáló nélkül. Ha még nincs autójában klíma, mi utólagosan beszereljük. Fél, hogy megfázik? A rendeltetésnek megfelelő autóklíma használat veszélytelen az egészségére. Sőt pl. virágpor allergia esetén nem kell beengednie az ablakon a levegőt, speciális pollenszűrő behelyezésével enyhítheti tüneteit. Felhúzott ablak mellett, nem kap huzatot sem és sokkal csendesebben autózhat, nem kell a szmogot elviselnie. Szakembereink szívesen adnak felvilágosítást ha kérdése merül fel.

 

Autóbusz klímák:
Vállaljuk klímaberendezések értékesítését, beszerelését minden típusú autóbuszba. Továbbá vállaljuk bármilyen típusú autóbuszklíma javítását, karbantartását.
Ha Ön személyszállítással foglalkozik, mindenképpen előnyt jelent egy klimatizált autóbusz, mert az utasok a nyári melegben inkább a klímás buszokat választják, így az amúgy is kimerítő utazás sokkal kényelmesebb lesz és elégedettek lesznek az utasok.

 

Mezőgazdaságigép klíma:
Vállaljuk klímaberendezések értékesítését, beszerelését minden típusú mezőgazdasági gépbe (traktor, cséplőgép). Továbbá vállaljuk bármilyen típusú mezőgazdaságigép klímajavítását, karbantartását, klímacsövek készítését, kondenzátorok javítását, kompresszorok felújítását.
Mezőgazdaságban "utazik"? A forró tikkasztó szántóföldeken szinte emberfeletti munkát jelent egy aratás, szereltessen mezőgazdasági gépeibe klímaberendezést, így sokkal hatékonyabb lesz a munka és kollégái is szívesebben dolgoznak a hűvös utastérben.

 

Lakókocsi és lakóautó klímák:
Vállaljuk szinte minden típusú lakóautóba és lakókocsiba utólag beépíthető, távvezérlős, alacsony áramfelvételű klímaberendezések értékesítését és beszerelését. Továbbá lakóautó és lakókocsi klímaberendezések javítását, karbantartását.
Szeret messzire utazni egyik helyről a másikra, akkor biztosan egy lakóautóval vagy lakókocsival indul útnak. Nyáron sokkal kellemesebbé teheti nyaralását családja számára egy klimatizált lakókocsival.

 

 

Raktérhűtők:
Vállaljuk szinte minden típusú áruszállító gépjárműbe (akár tetőtéri egység nélkül is) raktérhűtők beszerelését (-20 C fokig) széles típusválasztékkal. Továbbá igény szerint belső burkolások és hőszigetelések kivitelezését is elvégezzük garanciával.
A vásárlók manapság az egyre frissebb élelmiszereket, húsokat, gyümölcsöket keresik, a gépjármű raktérhűtők biztosítják a könnyen romlandó áruk biztonságos szállítását, minőségromlás nélkül. A romlandó termékek kezelési módját és szállítási hőmérsékletét nemzetközi szabályok írják elő, az általunk forgalmazott termékek megfelelnek az Európai Unió legújabb előírásának.

 

Hűtőládák:
Vállaljuk 12-24 V-os hűtőládák és hűtődobozok forgalmazását, személyautókba, hajókba, teherautókba, kamionokba, autóbuszokba, lakóautókba.
Sokat van úton munkája miatt, vagy nyaralni, piknikezni megy autóval és szeretne hűtött élelmiszereket fogyasztani? Megoldás a hordozható, vagy beépíthető autós hűtőláda, mely az autó akkumulátoráról működik, így nem kell megállnia minden benzinkútnál, ha megszomjazik.

 

Állófűtések:
Vállaljuk állófűtések értékesítését, beszerelését, javítását a következő járművekbe garanciával: személygépkocsi, teherautó, kamion, busz, lakókocsi, lakóautó, hajó.
Mit szólna hozzá, ha téli fagyos napokon is kellemesen meleg autóba szállhatna be? Nincsenek többé elgémberedett újjak, hideg ülések, hiszen az utasteret még indulás előtt befűtheti, akár előreprogramozással, távirányítással, vagy telefonon keresztül. Nem kell a lefagyott ablakot kapargatni és a befagyott zár is a múlté. Ez a termék alkalmazható teherautó, kamion, busz, lakókocsi, lakóautó, hajó esetén is az igényeknek megfelelően.

 

Fóliák:
Vállaljuk autóüvegek és épületablakok betörés, hő és fényvédő fóliázását garanciával.
Ha sötétebb ablakokat szeretne autójára, fóliáztassa le az üvegeket, nem csak a belátást csökkenti a megadott szabályok szerint, hanem a napfény nagy részét is visszaveri. Épületeknél is előnyös, ha az ablaküvegeken nem látnak be illetéktelenek, illetve betörésvédelmi szempontokból is javasoljuk a fóliázást.

 

Tolatóradarok:
Vállaljuk minden típusú személygépjárműbe tolatóradarok beszerelését.
Járt már úgy, hogy csak 1-2 centin múlott, de mégis vihette az autóját fényeztetni? Ne bízza az ösztöneire! Ha tolatóradarral szereli fel autóját, sokkal nagyobb biztonsággal tud tolatva manőverezni, parkolni, mert az autó hátuljában elhelyezett érzékelő a tárgyaktól való távolságot egyre szaporább sípoló hangjelzéssel jelzi. Ha valaki esetleg hátulról túl közel merészkedik autójához az úton, akkor is jelez a műszer.

Szolgáltatásainkról és az általunk forgalmazott termékekről részletesebb információt kérjen e-mailen, telefonon, vagy egy személyes megbeszélés- felmérés alkalmával.